Mihai Stoichiţă: Construiţi ceva, după care vorbiţiVa propunem spre atenţie declaraţiile antrenorilor la finalul meciului Sheriff - FC Tiraspol 2-0 din cadrul etapei 20 a Diviziei Naţionale.

Vlad Goian, antrenor FC Tiraspol:

- În prima repriză am controlat balonul, însa Sheriff ne-a marcat profitînd de greşelile noastre. În a doua repriză adversarul putea marca mai mult iar noi nu am avut şanse de a egala. Daca Sheriff conduce cu scorul de 2-0 este foarte greu să le marchezi.

Mihai Stoichita, antrenor Sheriff:

- Despre meci vreau să vorbesc mai puţin. Am obţinut o victorie meritată şi cred ca acum avem sanse reale la titlu. Vreau să raspund acuzaţiilor primite din partea anumitor cluburi în ultima perioadă. Sheriff este echipa care reprezinta cel mai mult Moldova în ultimii ani. Anume acest club a adus cele mai multe puncte pentru ţară în raitingurile UEFA. Clubul a fost acuzat de nişte persoane din alte cluburi. Noi facem parte cu toţii din aceeaşi federaţie şi suntem cu toţii în aceeaşi barcă. Sheriff nu a vorbit niciodată rău în adresa altor cluburi. Înainte ca să vorbiti urît despre acest club, construiţi un stadion, o academia, creaţi condiţiile necesare. Noi când am pierdut cu Milsami nu am făcut mare caz. I-am felicitat şi am mers mai departe. Invăţaţi-vă să încasaţi înfrîngerile.

sursa-divizianaţională.com.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑