Echipa lui Zmeu se desparte de jucători importanţiDupă două sezoane în care a investit masiv pentru un trofeu, Adrian Porumboiu pare să fi ajuns la capătul puterilor.

Nu atât financiar, cât în plan moral, finanţatorul vasluian este descurajat de lipsa de rezultate a echipei sale, astfel că a decis să scadă cheltuielile. Prima măsură în acest sens a fost rezilierea contractelor mari din echipă, unul dintre acestea fiind cel al goalkeeperului Dani Coman (foto).

Antrenorul Viorel Hizo nu se arată prea încântat de decizia patronului, dar admite că perioada dificilă pe care o traversează cluburile din Liga I indica faptul că se va ajunge în această situaţie.

- Tot fotbalul mondial trece printr-o criză acută. Fotbalul nostru este aproape în moarte clinică! Toate cluburile vor să scape de salariile mari, care împovărează foarte mult. Patronii au ajuns la o limită cu aceste salarii mari. Aşa că fiecare club îşi face o politică a sa. Iar noi, cei de sub patroni, trebuie să ne facem treaba în aceste condiţii. N-am ce face în cazul Coman. Conducerea a decis că avem doi portari buni, şi mai tineri, Straton şi Cerniauskas, a spus Hizo la DigiSport.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑