Rămâne Denis Zmeu fără patron?



Adrian Porumboiu are de gând să se retragă de la Vaslui, formaţie la care este legitimat moldoveanul Denis Zmeu. Fără speranţe la titlu, finanţatorul lui Vaslui s-a săturat să mai investească în fotbal, chiar dacă are satisfacţia de a fi învins în tur pe Steaua şi Dinamo.

Vasluiul a început cu bine returul, a urcat pe locul al 3-lea în Liga 1, dar finanţatorul moldovenilor nu este încântat. Adrian Porumboiu se gândeşte să renunţe la a mai investi în fotbalul românesc. Fostul arbitru internaţional este pregătit să se retragă, dupa 10 ani, de la conducerea galben-verzilor.

- N-am spus că am luat o decizie, dar nu ar fi o surpriză pentru mine să iau o asemnea decizie, pentru că totul este posibil. Dar deocamdată sunt doar frământări pe care le am şi există şi întrebări pe care practic mi le-am pus şi răspunsul tot eu trebuie să-l dau, a spus Porumboiu.

Fostul mare arbitru român are o satisfacţie: a reuşit în acest sezon să învingă toate echipele bucureştene. Chiar şi aşa, nu îşi face speranţe că poate aduce titlul la Vaslui:

- Nu uitaţi un singur lucru. Echipele astea puternice, pe care dumneavoastră le numiţi puternice, şi Rapid, şi Dinamo, şi Steaua, au fost bătute de Vaslui în acest tur de campionat, în care noi nu prea am excelat, a încheiat Adrian Porumboiu.

Actualmente FC Vaslui ocupă locul 3 la 10 puncte în spatele liderei Steaua.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑