Serghei Paşcenco a revenit la Malavan



Internaţionalul moldovean de fotbal, Serghei Paşcenco, a revenit în poarta echipei iranieie Malavan, la care este legitimat. Paşcenco a fost titular ieri, în succesul repurtat de Malavan în deplasare, 3-2 pe terenul celor de la Zob Aham.

Malavan a condus cu 1-0, iar finalul primului act a fost de-a dreptul dramatic. Gazdele au egalat din penalty, în minutul 41, dar Malavan a preluat din nou conducerea în ultimul minut dinaintea pauzei. Zob Aham a reuşit o a doua egalare, înainte de intrarea jucătorilor la vestiare. Partea a doua a fost mai calmă, înregistrându-se o singură modificare de scor pe tabela de marcaj. Oladi a adus victoria coechipierilor lui Paşcenco în minutul 65, stabilind astfel şi scorul final la 3-2. 

Paşcenco a revenit între buturi după o serie de cinci meciuri în care a pierdut postul de titular.Malavan a urcat pe locul patru în clasament, cu un total de 29 de puncte. La încheierea turului, Sepahan şi Esteghlal conduc în ierarhie, fiecare cu câte 31 de puncte. Malavan are mari şanse de a cuceri titlul în ţara persană, ceea ce ar reprezenta o premieră veritabilă pentru fotbalul moldovenesc.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑