Bursuc şi-a cerut scuze în faţa lui Sidenco



Iertare în public! Iulian Bursuc şi-a cerut scuze public în faţa arbitrului Ghenadie Sidenco, după ce acum un an ex-mijlocaşul sfinţilor l-a lovit pe fluieraş în partida Iskra-Stal - Sfîntul Gheorghe, scor 3-0 din etapa a 13-a din Divizia Naţională a sezonului 2011/2012.

Bursuc şi-a cerut scuze la Bălţi, unde are loc turneului tradiţional în memoria arbitrului, Andrei Iacovlev, care a decedat acum 10 ani, într-un accident rutier.

La 22 noiembrie 2012, Comitetul de Competiţii al FMF a redus termenul de suspendare al lui Bursuc, de la 2 ani - la 13 luni, iar acesta poate acum din nou să participe la competiţiile organizate de Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Pentru că l-a lovit pe arbitru, fostul fotbalist al lui Sfîntul Gheorghe a fost amendat cu 5000 de lei. În cazul în care Bursuc va recidiva în următoarele 11 luni, pedeapsa iniţială va reintra în vigoare.

Arbitrul, Ghenadie Sidenco a fost suspendat pentru 2 ani din fotbal, la 29 mai 2012, după ce acesta nu au validat un gol marcat regulamentar de către CSCA-Rapid în poarta lui Milsami, în finala Cupei Moldovei.

sursa-eurotv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑