Presa rusă laudă Dinamo Moscova



Dan Petrescu are parte de presă bună în Rusia. Jurnaliştii estici nu contenesc cu laudele la adresa românului după ce acesta a reuşit să o scoată împreună cu moldoveanul Emil Caras pe Dinamo Moscova, din zona retrogadării.

- Ciudat, dar adevărat. În anumite privinţe, Dinamo Moscova a revenit în top. Spre exemplu, acţiunile jucătorilor alb-albaştrilor atunci când nu sunt în posesie sunt percepute ca fiind cele mai bune din întregul campionat. Iar Dinamo, cu Dan Petrescu pe bancă, a reuşit să învingă crema fotbalistică a Rusiei, cu excepţia lui Anzhi. Au câştigat cu Lokomotiv, CSKA, Zenit, Spartak şi Rubin marcând 18 goluri.

Este clar, roata se învârte şi pentru ei. Nimeni nu se aştepta la un asemenea reviriment înainte de pauza de iarnă. În al doilea rând, nici Petrescu nu a promis îmbunătăţiri majore până in iarnă. În al treilea rând, românului i s-au refuzat categoric transferurile în vară. Petrescu a învăţat rapid regula locală, daca piaţa transferurilor nu merge, echipa moare, s-a plâns puţin după care şi-a suflecat mânecile şi s-a apucat de treabă, scriu jurnaliştii de la Sovietskii Sport.

Dinamo Moscova se află acum pe locul 9 în campionatul Rusiei cu 27 de puncte acumulate.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑