Sven-Goran Eriksson este în negocieri avansate cu Federaţia de Fotbal a Ucrainei



Antrenorul suedez Sven-Goran Eriksson rămâne o ţintă de lux, deşi nu a mai pregătit nicio formaţie puternică după despărţirea de reprezentativa Coastei de Fildeş.

În acest moment, fostul selecţioner al Angliei ocupă postul de director tehnic al formaţiei thailandeze Tero Sasana, după ce în vară a făcut şi o vizită scurtă în România, la Ploieşti, dând naştere unor zvonuri conform cărora ar putea să preia conducerea tehnică a Petrolului.

Acum, Eriksson este la un pas de o nouă provocare majoră, după ce presa din Ucraina a anunţat că suedezul este în tratative avansate cu Federaţia de la Kiev. După plecarea lui Oleg Blokhin, ucrainenii ar fi dorit să-l numească în funcţia de selecţioner pe Andriy Shevchenko, însă fostul mare atacant a refuzat, preferând să îşi continue cariera începută în politică.

Sven-Goran Eriksson a antrenat de-a lungul carierei sale mai multe formaţii europene importante, apogeul fiind atins la cârma lui Lazio, cu care a cucerit titlul în Italia în 1999. Suedezul a fost şi selecţionerul a trei reprezentative: Anglia, Mexic, Coasta de Fildeş.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑