Echipa lui Emil Caras încearcă transferuri tari



Presa din Rusia este surprinsă de numele unei dintre ţintele pe care şi le-a stabilit Dan Petrescu pentru campania de transferări din această iarnă a celor de la Dinamo Moscova.

Antrenorul român vrea să întărească linia de mijloc a echipei sale cu unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Serie A, slovacul Juraj Kucka. Conform site-ului lifesports.ru, Bursucul le-a transmis şefilor că transferarea fotbalistului de 25 de ani al echipei Genoa este prioritar pentru această iarnă, cu atât mai mult cu cât de el sunt interesate şi Inter şi AC Milan.

Kucka a ajuns la Genoa în 2011 de la Sparta Praga în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. De atunci, el a prins 15 partide în tricoul rossoblu şi a marcat două goluri, dar, mai important, prestaţiile sale sigure din compartimentul median l-au propulsat în atenţia granzilor din Serie A. În prezent, slovacul este cotat la 5 milioane de euro.

Conform presei, cea mai mare problemă a şefilor lui Dinamo Moscova va fi aceea de a-l convinge pe Kucka să lase puternicul campionat al Italiei pentru cel al Rusiei. Un lucru este cert: fotbalistul o va părăsi pe Genoa în acest sezon, în iarnă sau cel mai târziu în vară, grifonii fiind pe loc retrogradabil în acest moment.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑