Artur Ioniţă înfruntă din nou zăpada elveţiană



Astăzi, 9 decembrie, cu începere de la orele 15:30, la Aarau, în Elveţia, este programat jocul contând pentru optimile de finală din Cupa Elveţiei, între Aarau şi Saint Gallen, una din cele mai puternice formaţii din prima ligă.

Iarna creează probleme majore, gazonul stadionului Bruggliefeld fiind acoperit cu un start gros de omăt, de peste 30 de centimetri, după cum se poate observa şi din imaginea alăturată. Oficialii clubului din Aarau sunt însă optimişti, deoarece nu este prima dată când sunt întâmpinate astfel de probleme.

De două ori meciuri din liga secundă, la Aarau, au stat sub semnul întrebării din cauza ninsorii. De fiecare dată, gazdele au adus suprafaţa de joc în condiţii acceptabile pentru fluierul de start al partidei. Pe de altă parte, zăpada pare că poartă noroc celor de la Aarau, care în aceste condiţii vitrege au câştigat cu 5-3 meciul cu Wohlen şi cu 2-1 pe cel cu Vaduz.

Internaţionalul moldovean de tineret, Artur Ioniţă, este anunţat titular azi pentru meciul cu St. Gallen. Un alt meci, din aceeaşi fazpă a competiţiei, între Wohlen şi Thun, a fost amânat pentru că ninsoarea nu a permis disputarea sa.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑