Oleksandr Zavarov nu se grăbeşte să preia naţionala Ucrainei



Fostul mare internaţional sovietic Oleksandr Zavarov nu se grăbeşte să preia funcţia de selecţioner al naţionalei Ucrainei.

- Următoarea partidă preliminară este programată pe 22 martie în deplasare cu Polonia. Pe 26 martie jucăm la Odesa cu Moldova. În luna februarie vom juca un amical. Până atunci mai avem destul, nu înţeleg de ce presa grăbeşte evenimetele, a spus Zavarov.

Deşi se află pe lista pretendenţilor Federaţiei de Fotbal a Ucrainei, fostul star a lui Juventus Torino nu crede că FFU va alege candidature sa:

- Mai întîi am fost învitat să-i ajut pe Andriy Bal şi Sergiy Kuznetsov la cîrma naţionalei. După care am fost numit în funcţia de antrenor interimar. Nu sunt deacord cu această denumire de antrenor interimar. Nu cred că trebuie să fiu numit antrenor principal, după care au început discuţiile, iar eu mă aflu pe listă, a completat ex-jucătorul naţionalei Uniunii Sovietice.

Zavarov spune că Ucraina se află într-o situaţie dificilă, şi va fi greu ca Konoplyanka&Co să ajungă la Campionatul Mondial din Brazilia:

- Cred că naţionala are o situaţie dificilă în această grupă cu Anglia, Polonia, Muntenegru, Moldova şi San Marino. Trebuie totuşi să sperăm, şi să credem în aceste şanse. Avem o perioadă proastă, şi nu ştiu când se va sfîrşi, a încheiat Oleksandr Zavarov.

Moldova şi Ucraina fac parte dintr-o grupă preliminară la Campionatul Mondial din 2014. Moldova are 4 puncte la activ, în timp ce Ucraina a adunat doar 2 puncte.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑