Gabi Balint: Prestaţia naţionalei este una normală



010 decembrie 2012

Profitînd de faptul că a rămas la Chişinău după Gala Fotbalului Moldovenesc, fostul selecţioner Gabi Balint a intrat prin telefon la Arena Publika la postul Publika TV.

În direct la emisiunea lui Sandu Grecu, Balint a vorbit despre naţionala Moldovei în aceste preliminarii, pe care a condus-o în perioada ianuarie 2010 - decembrie 2011:

- Eu cred că este o prestaţie normală. Este o prestaţie la care trebuia să ne aşteptăm. Nu este ieşită din tipar, nu este nici mai jos. Este o prestaţie pe undeva normală, la ceea ce reprezintă fotbalul moldovenesc, şi la ceea ce reprezintă grupa în care ne aflăm. Sunt meciuri cu echipe foarte împortante. Sunt 4 puncte deja realizate, şi sigur mai obţinem 3 cu San Marino acasă. 7 puncte pe care le putem considera acontate. Rămâne să mai facă un rezultat bun, şi cam acolo este echipa Moldovei, a spus Balint.

Fostul internaţional român s-a referit şi la faptul că este greu să sperăm la rezultate mari în condiţiile actuale:

- Poate se pretinde prea mult, de la un fotbal care să recunoaştem că întîmpină greutăţi. Este greu. Uitaţi-vă ce se întîmplă în România. Mai multe echipe din 2013 vor da faliment, a încheiat Gabi Balint.

Balint s-a aflat la cîrma naţionalei în preliminariile Campionatului European din 2012. Într-o grupă dificilă cu Olanda, Suedia, Ungaria, Finlanda şi San Marino, naţionala a adunat 9 puncte.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑