Viitorul lui Alexandru Epureanu va fi decis în zilele următoare



Viitorul lui Alexandru Epureanu se va decide în următoarele zile la Moscova. După ce conducerea clubului Krylia Sovetov a anunţat că fundaşul naţionalei Moldovei va pleca în cantonament cu Dinamo Moscova, staff-ul tehnic al clubului din capitala Rusiei încă nu a decis dacă îl va lua pe Epureanu.

- Dan Petrescu îşi doreşte ca Epureanu să fie cu echipa în cantonament, dar totul se va decide în următoarele 3-4 zile, la Moscova. Depinde şi cum se vor înţelege conducerea celor două cluburi, a declarat antrenorul secund al echipei Dinamo Moscova, Emil Caras.

Dinamo Moscova va relua pregătirile pentru a doua parta a campionatului pe 13 ianuarie. Elevii lui Dan Petrescu şi Emil Caras au programat un cantonament în Spania şi două în Turcia.

- Deocamdată nu cunosc cu ce lot ne vom deplasa în cantonament. Ştiu doar că Misimovic a plecat în China, iar Schildenfeld în Grecia, a mai spus Emil Caras.

Alexandru Epureanu este jucătorul formaţiei Dinamo Moscova din 2010, fiind achiziţionat pentru aproximativ patru milioane de euro de la FC Moscova. În ultima jumătate de an, fundaşul moldovean a evoluat sub formă de împrumut la Krîlia Sovetov Samara.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑