Formaţia lui Emil Caras interesată de Sougou



După ce l-a dus pe Traore la Kuban Krasnodar, pentru 4 miloane de euro, Dan Petrescu e aproape să mai transfere un jucător de la Cluj. Tehnicianul lui Dinamo Moscova l-a sunat zilele trecute pe Iuliu Mureşan pentru a se interesa de preţul lui Modou Sougou, jucător cu prestaţii remercabile în toamnă, în Liga Campionilor.

Senegalezul poate pleca din Gruia pentru 4 milioane de euro, conform clauzei din contractul fotbalistului. În momentul în care a fost adus liber de contract în Gruia, impresarii senegalezului au convenit cu Paszkany şi Mureşan să îl cedeze pe fotbalist pentru 4 milioane de euro, diferenţa de bani urmând să fie încasată de reprezentanţii jucătorului. Aceştia mai au oferte din Franţa, Ucraina şi Anglia pentru Sougou.

Dan Petrescu caută în acest moment soluţii de rezervă pentru ofensivă. Zenit a pus ochii pe atacantul Aleksandr Kokorin şi pare dispusă să dea 15 milioane de euro pe vedeta echipei lui Dan Petrescu. Românul le-a cerut şefilor să nu îl cedeze pe atacant, dar aceştia ar dori să îl vândă pentru respectiva sumă de bani.

prosport.ro.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑