Shakhtar aproape de transferul lui Taison



După achiziţionarea atacantului senegalez Demba Ba, Roman Abramovich poate trăi şi o dezamăgire în această iarnă.

O altă ţintă a patronului rus al lui Chelsea, brazilianul Taison de la Metalist Harkov, este tot mai departe de un transfer la campioana Europei, deşi în urmă cu o lună londonezii erau favoriţi la cumpărarea autorului celui mai frumos gol din actuala ediţie a Europa League.

Motivul pentru care situaţia s-a întors împotriva lui Abramovich îl reprezintă schimbările de la nivelul conducerii grupării ucrainene. Oleksandr Yaroslavsky, omul cu care rusul se înţelese pentru un transfer al lui Taison în schimbul a 8,5 milioane de lire sterline, a cedat şefia clubului în decembrie lui Sergey Kurchenko, iar acesta a venit cu alte pretenţii. Noul conducător al lui Metalist cere 12,4 milioane de lire în schimbul brazilianului, adică exact clauza de reziliere a jucătorului, situaţie care nu este pe placul lui Abramovich.

În aceste condiţii, Shakhtar a intrat pe fir pentru fotbalistul rivalei din campionat şi se situează în pole-position pentru achiziţionarea acestuia, în faţa altor două formaţii interesate, Manchester United şi Manchester City.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑