Superiorul lui Emil Caras visează la ChelseaDan Petrescu a reuşit o performanţă la care puţini se aşteptau: a luat-o pe Dinamo Moscova de pe ultimul loc şi a dus-o până la doi paşi de cupele europene.

Petrescu spune că şi-a văzut visul cu ochii, acela de a antrena o echipă cu tradiţie, dar lansează şi un avertisment către şefii de la Moscova. Bursucul îşi prezintă performanţa de la Dinamo:

- Când am venit eu, Dinamo era ultima în clasament. Acum depindem doar de noi şi vom vedea unde vom fi în mai. Am avut o serie splendidă de şapte victorii în ultimele opt meciuri. Lucrul ăsta ne dă dreptul să spunem că am făcut lucruri bune anul trecut. Suntem ca într-o barcă. Dacă vrem să mergem repede, o putem face dacă toată lumea vrea asta. Dar ne şi putem scufunda rapid. Mereu mi-am dorit să antrenez o echipă cu tradiţie, iar Dinamo este o astfel de echipă, a mai spus SuperDan.

Dan Petrescu nu uită de visul lui:

- Mi-ar plăcea într-o zi să fiu la Chelsea. Încă am relaţii calde cu cei de acolo. Aştept telefonul lor, a spus românul pentru football.co.uk.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑