FC Costuleni a revenit la antrenamente



Din vacanţă, direct la medic! Jucătorii formaţiei FC Costuleni au trecut examenul medical şi sunt gata de pregătirile pentru partea a doua a campionatului. Fotbaliştii nu au avut frică de controlul medical pentru că au urmat un regim cu ajutorul căruia şi-au menţinut forma.

- O să fie greu de la început, ca după sărbători, dar mai târziu o să recăpătăm starea fizică şi va fi totul normal, a spus Andrei Solodchi, jucător Costuleni.

Jucătorii echipei s-au antrenat individual în timpul vacanţei şi nu îşi fac griji de rezultatele testelor medicale.

- Sperăm ca totul să fie în regulă. De fapt, nu are de ce să fie analizele rele. În vacanţă fiecare am avut un program special, cine l-a îndeplinit, cine nu prea, a mărturisit Timur Vîlcu, jucător Costuleni.

- Dacă eşti sigur că ai îndeplinit cerinţele elementare şi ai avut un comportament bun, atunci nu are de ce să îţi fie frică. Această vizită medicală ne va arăta starea noastră fizică, a menţionat Vitalie Mardari, jucător Costuleni.

FC Costuleni se va pregăti, în următoarele două săptămâni, în Moldova, iar apoi va pleca într-un cantonament în Turcia. Leii au programate trei amicale în această perioadă, cu Sheriff, FC Tiraspol şi Sheriff-2.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑