Alexandru Epureanu a început pregătirile cu Krylia Sovetov



Cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012, Alexandru Epureanu a reluat antrenamentele cu Krylya Sovetov. Despre aceasta anunţat site-ul oficial al echipei din Samara.

Alexandru Epureanu este jucătorul lui Dinamo Moscova. Echipa antrenată de românul Dan Petrescu şi moldoveanul Emil Caras l-a împrumutat pe acesta, în prima parte a sezonului, la Krylya Sovetov. Epureanu, însă îşi doreşte să revină la Dinamo.

Acum o lună, fundaşul moldovean, Alexandru Epureanu s-a clasat pe locul 33, în cea de-a 2-a etapă a topului celor mai populari jucători europeni, realizat de Federaţia Internațională de Istorie şi Statistică a Fotbalului.

Alexandru Epureanu, în vârstă de 26 de ani, a fost desemnat în 2012, pentru a 4-a oară în istorie cel mai bun fotbalist al anului. Epureanu a jucat 16 meciuri pentru echipa Krylya Sovetov și a marcat 1 gol în campionat.

Acesta a mai evoluat la Zimbru, Sheriff, FC Moscova şi Dinamo Moscova. Pentru naţionala Moldovei Epureanu a bifat 51 de partide și a înscris 4 goluri.

eurotv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑