Radu Gînsari s-ar putea transfera în Rusia



013 decembrie 2012

Academia este foarte aproape de o nouă bombă pe piaţa transferurilor!

Unul din cei mai buni atacanţi din Divizia Națională în 2012, Radu Gînsari este la un pas să semneze cu un club din Premier League din Rusia, a declarat pentru Euro TV, preşedintele celor de la Academia, Alexandru Cojuhari.

- Avem oferte, dar când contractul este semnat e altceva. Vom fi foarte bucuroşi, dacă îl vom transfera într-un club notoriu. El este pregătit să joace la orice nivel în Europa, Rusia. Specialiştii au spus despre el, că este pregătit pentru a juca în Premier League din Rusia. Este plăcut că el a devenit un fotbalist de un aşa nivel la echipa noastră, bineînţeles, după ce a făcut primii paşi în fotbal la CSCT Buiucani, fapt pentru care le mulţumesc. Acum este timpul lui Gînsari, el trebuie să progreseze. El este mândria Academiei, a încheiat Alexandru Cojuhari.

Radu Gînsari a jucat 133 de partide şi a marcat 35 de goluri pentru Academia în campionat din 2008 până acum. În acest sezon, Gînsari a înscris 12 goluri în 16 meciuri pentru alb-albaştri în campionat şi ocupă locul 2 în topul golgeterilor, la un gol distanţă de Boghiu, care este lider.

De asemenea, Gînsari a ocupat locul 2 în clasamentul celor mai buni atacanți din Divizia Naţională în anul 2012. Radu Gînsari, în vârstă de 21 de ani, a jucat la selecționatele Moldovei U-17, U-19 şi U-21, dar şi la prima reprezentativă pentru care a bifat un meci.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑