Catan şi Calancea ar putea pleca de la Zimbru



015 decembrie 2012

Pleaca Zimbrii! Internaţionalii moldoveni şi discipolii clubului Zimbru, Radu Catan şi Nicolae Calancea (foto) pot pleca de la echipă! Despre aceasta a anunţat pentru Euro TV, impresarul fotbaliştilor, Leonid Istrati.

Radu Catan, în vârstă de 23 de ani, a jucat 93 de meciuri şi a marcat 20 de goluri pentru Zimbru în campionat din sezonul 2007/2008 până acum. În acest sezon, Catan a evoluat în 16 partide în campionat şi a marcat 4 goluri. Pentru naţionala Moldovei, acesta a bifat 2 meciuri.

Nicolae Calancea, în vârstă de 26 de ani, a jucat 169 de partide pentru Zimbru în campionat, din sezonul 2004/2005 până acum. În acest sezon, Calancea a evoluat în 13 meciuri, în campionat. Pentru naţionala Moldovei, acesta a bifat 12 partide.

Din cauza reducerilor salariale, Zimbru s-a mai despărțit de rusul Daniil Nikolaev, moldoveanul Andrei Marina, românul, Daniel Bălaşa, georgianul Levan Korgalidze, rusul Akhmet Barakhoev, ucraineanul Andriy Derkach, dar şi de antrenorul Oleg Fistican, care a fost demis.

În această iarnă de la Zimbru ar mai putea pleca Ales Shushter, Oleg Molla, Erik Sackey şi Janko Tumbasevic care sunt fotbaliştii Daciei.

Sursă-eurotv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑