Zimbrii sănătoşi tun la vizita medicală



Sănătoşi tun şi cu moralul ridicat! Jucătorii Zimbrului au efectuat vizita medicală înainte de a doua parte a campionatului. Jucătorii au ambiţii mari şi se pregătesc pentru a îndepleni obiectivul - câştigarea Cupei Moldovei şi locul trei în campionat.

Nici cei mai vârstnici jucători ai Zimbrului nu au scăpat de genoflexiuni în timpul vizitei medicale. Şi stranierii s-au dovedit a fi sănătoşi tun. La vizita medicală au fost prezenţi şi de cei patru jucători din Cehia şi Georgia, care se află în probe la Zimbru.

- Avem mulţi jucători noi, dar trebuie să-i vedem la treabă. Acum este greu să spunem ceva. Cred că vor mai pleca şi vor veni alţii, a specificat Oleg Şişchin, un alt jucător Zimbru.

- Obiectivele sunt câştigarea Cupei Moldovei şi clasarea pe locul trei. Desigur, nu este forma fizică din timpul campionatului. Abia revenim din vacanţă, abia revenim la forma fizică necesară. Ne pregătim, a conchis Eugen Slivca, jucător Zimbru.

Imediat după vizita medicală, Zimbru va intra într-un program de două antrenamente pe zi, iar pe 28 ianuarie echipa va pleca în cantonament în Turcia.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑