Zimbru îl testează pe Kouadio Pacome



019 decembrie 2012

Zăpada le-a dat mari bătăi de cap fotbaliştilor de la Zimbru. Din cauza ninsorii care a căzut în ultimele zile, aceştia au schimbat fotbalul mare pe cel din sală. În această perioadă, Zimbru Chişinău mai testează jucători din Coasta de Fildeş şi Cehia.

Mijlocaşul ivorian, Pacome Kouadio (foto albastru) de la FC Costuleni este de câteva zile în probe la echipa galben-verde.

- Nu îl prea cunosc, ei au fost vreo trei fotbalişti de culoare la Costuleni şi seamănă unul cu altul. Dar văd că acesta lucrează cu mingea foarte bine, dar mai vedem, a declarat antrenorul interimar al echipei Zimbru, Sergiu Sîrbu. Posibil că o să mai revină jucătorii din Cehia, pentru că nu am avut posibilitatea să-i vedem într-un meci, timpul de afară ne-a stricat planurile, a adăugat antrenorul.

Zimbru este singura echipă din Divizia Naţională care mai continuă antrenamentele în această perioadă. În ultimele zile, galben-verzii se relaxează jucând fotbal în sală.

- Este ceva neobişnuit pentru noi, deoarece ştim să ne facem treaba pe terenul mare. Dar aici ne menţinem în formă, că afară e imposibil să faci ceva pe aşa zăpadă, a declarat jucătorul Eugen Slivca.

- De la început mă gândeam pentru ce să facem astfel de antrenamente, dar acum văd că sunt foarte interesante. Terenurile de afară sunt pline de zăpadă aşa că suntem nevoiţi să jucăm fotbal în sală, a spus jucătorul Constantin Iavorschi.

Zimbru va ieşi în vacanţă pe 22 decembrie. Jucătorii vor reveni la antrenamente pe 10 ianuarie, atunci când vor afla şi numele noului antrenor.

sursă-publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑