Ucrainenii au început negocierile cu Sven-Goran Eriksson



019 decembrie 2012

Federaţia de Fotbal a Ucrainei (FFU) a început negocierile cu Sven-Goran Eriksson, pentru ca specialistul suedez să preia cîrma adversarei Moldovei din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

În cadrul negocierilor care au început la Kiev, Eriksson este însoţit de impresarul său Michel Morris. S-a discutat despre pretenţiile lui Eriksson legate de contract, dar şi planurile sale cu naţionala Ucrainei. O decizie finală va fi luată de Comitetul Executiv al FFU, care urmează să aibă loc în viitorul aproapiat.

De-a lungul carierei Sven-Goran Eriksson a antrenat formaţii precum Goteborg, AS Roma, Lazio, Manchester City sua Leicester City. El a participat cu 2 formaţii la un turneu final de Campionat Mondial: de două ori Anglia în 2002 şi 2006, şi cu Coasta de Fildeş în 2010.

Pentru a ajunge pentru a patra oară la un turneu final de mondial, Ucraina trebuie să câştige toate cele 7 partide rămase de jucat. În 3 meciuri, vecinii noştri au adunat doar 2 puncte, şi ocupă locul 5 în grupă. Moldova şi Ucraina au remizat la Chişinău, 0-0, în timp ce pe 26 martie, cele două combatante se vor duela la Odesa.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑