Nicolae Josan va da probe în Rusia



021 decembrie 2012

Josan va da probe în Rusia. Internaţionalul moldovean, Nicolae Josan negociază cu formaţiile Torpedo Moscova şi Ural Ekaterinburg, la care ar putea fi testat la începutul anului 2013! Despre aceasta a anunţat ex-mijlocaşul Daciei pentru Euro TV.

Acum câteva zile, internaţionalul moldovean, Nicolae Josan şi echipa Dacia au reziliat de comun acord contractul, valabil până în 2015. Josan a semnat pe 3 ani cu Dacia, la începutul lunii februarie a anului 2012, după ce nu a jucat fotbal timp de 10 luni din cauza unei boli. Nicolae Josan a jucat 25 de partide şi a marcat 2 goluri pentru Dacia în campionat.

În acest sezon, Josan a bifat 18 meciuri pentru Lupii galbeni și a marcat 2 goluri, în campionat. Pe lângă Dacia, Josan a mai evoluat la Anzhi, Iskra-Stal, Kamaz, Sheriff şi FC Tiraspol. Nicolae Josan, în vârstă de 29 de ani, a jucat 16 meciuri pentru selecţionata Moldovei şi a marcat 2 goluri.

Un alt internaţional moldovean, Victor Golovatenco ar putea rămâne fără echipă, după ce formaţia sa, FC Sibir are probleme financiare şi vrea să renunţe la lideri. Despre aceasta a anunțat presa din Rusia. În căutare de echipe sunt şi tricolorii Stanislav Namaşco şi Semion Bulgaru.

sursă-eurotv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑