Suvorov nu a împresionat la Standard



021 decembrie 2012

Aventura lui Suvorov la Standard s-a încheiat. Cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2011, Alexandru Suvorov a plecat de la formaţia antrenată de românul Mircea Rednic, Standard Liege, unde era în probe.

- Suvorov nu a impresionat şi nu va mai fi testat de Standard, a declarat pentru presa din Belgia, Jean-François De Sart, directorul sportiv al clubului.

Acum o săptămână, internaţionalul moldovean, Alexandru Suvorov a fost titular la Standard Liege în amicalul cu RFC Huy, echipă din liga a 3-a a campionatului Belgiei. Suvorov a jucat doar în prima repriză, iar echipa din Liege s-a impus cu 2-1. După meci, antrenorul lui Standard, românul Mircea Rednic, dar şi impresarul fotbalistului, Leonid Istrati au declarat că Suvorov, va fi testat de belgieni şi în cantonamentul din Turcia.

Suvorov mai are contract cu echipa Cracovia din liga secundă a Poloniei până la 31 decembrie 2012. Acum câteva luni, acesta a declarat pentru că nu va prelungi înţelegerea. Recent, Suvorov a fost în probe la echipa Espanyol din Primera Division. Directorul sportiv al echipei Cracovia, Tomasz Pasieczny a declarat pentru site-ul oficial al clubului că mijlocaşul a fost testat de spanioli fără permisiunea formaţiei poloneze.

Alexandru Suvorov în vârstă de 25 de ani a jucat 10 meciuri şi a marcat 1 gol pentru Cracovia în campionat, în acest sezon. Din 2009 până acum acesta a disputat 57 de partide pentru formația din Polonia şi a înscris 9 goluri. Suvorov a mai evoluat la Sheriff şi FC Tiraspol. Pentru naţionala Moldovei, acesta a bifat 40 de meciuri și a marcat 4 goluri.

sursă-eurotv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑