Willian s-a săturat de echipa lui Spiridon



023 decembrie 2012

Willian, unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Shakhtar, s-a săturat de campionatul Ucrainei şi îşi doreşte să facă pasul spre o echipă mare din Europa de Vest.

Într-un interviu acordat celor de la ESPN, brazilianul lui Mircea Lucescu spune că şi-a exprimat deja nemulţumirile în faţa conducerii. Şefii minerilor i-au dat însă asigurări că-l vor lăsa să plece, dar nu în orice condiţii. Shakhtar cere pentru Willian nu mai puţin de 30 de milioane de euro. Una dintre variante ar fi Chelsea, cea care a făcut deja o ofertă, conform afirmaţiilor jucătorului:

- Nu pot spune că sunt fericit la Shakhtar. Aş dori să părăsesc echipa. Chelsea planificare să mă cumpere cu 25 de milioane de euro, dar conducerea a refuzat oferta. Sincer, după asta, am vrut să-mi fac bagajele şi să plec, dar obligaţiile contractuale nu mi-au permis să fac acest lucru. Le-am cerut în mod repetat şefilor să mă lase să plec. Ei mi-au promis că mă lasă pentru 30 de milioane de euro, clauza din contract, a declarat Willian pentru ESPN.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑