Ştefan Stoica îşi doreşte performanţă la Milsami



025 octombrie 2012

Antrenorul român Ştefan Stoica a revenit la Milsami Orhei dupa o pauză de peste un an şi spune ca vrea să repete performantele anterioare. El îşi propune să câştige medaliile de bronz şi să califice formaţia în cupele europene.

Supranumit de presa românească Mourinho, Ştefan Stoica l-a înlocuit pe banca tehnică a echipei Milsami Orhei pe Rainer Zobel. Neamţul a rezistat ceva mai mult de o lună. Sub conducerea lui Zobel, orheienii au disputat 5 meciuri, 3 dintre care au fost pierdute, anunţă protv.md.

Milsami a fost părăsită şi de secundul lui Zobel, Sergiu Cleşcenco. Stoica ţine însa în secret pe ce perioadă a semnat contractul cu deţinătoarea Cupei şi Supercupei Moldovei. Fotbaliştii, la rândul lor, salută revenirea lui Ştefan Stoica. Ştefan Stoica s-a aflat pe banca tehnică la Milsami din septembrie 2010 până în august 2011. În această perioadă, echipa a cucerit în premieră medaliile de bronz în campionatul Moldovei şi a debutat în cupele europene.

Tehnicianul român a părăsit gruparea orheiană după ce a criticat conducerea clubului, iar în ultima vreme pregătea echipa din liga a treia din Romania, Gloria Buzau. În vara anului 2011 Stoica a fost implicat într-un scandal la Chişinău. Unul dintre vecinii săi s-a plâns că a fost bătut de Ştefan Stoica şi de fiul sau, Alexandru.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑