Iskra-Stal se va pregăti la Vadul lui Vodă



Unii pe litoral, alţii pe zăpadă. În timp ce majoritatea echipelor din Divizia Naţională au programate cantonamente în Turcia, Iskra-Stal Rîbniţa se pregăteşte de a doua parte a campionatului la Vadul lui Vodă.

- Zăpada ne-a stricat planurile. Am schimbat puţin antrenamentul, dar îl facem oricum pentru că nu avem prea mult până la startul campionatului şi trebuie să îndeplinim programul. Politica clubului s-a schimbat puţin. Ne vom baza mai mult pe jucători tineri din Moldova, a menţionat antrenorul de la Iskra-Stal, Veaceslav Rusnac.

- Luând în consideraţie timpul de astăzi este un dezavantaj foarte mare. Dar în special, cel mai mare dezavantaj este faptul că nu avem echipe de clasă cu care să ne batem, a explicat jucătortul echipei Maxim Potîrniche.

Şi lotul echipei a suferit schimbări. De la Iskra au plecat mai mulţi jucători importanţi, precum Valeriu Andronic, Andrei Novicov, Maxim Cebotari şi Sandro Shugladze, iar Vladimir Kilikevych şi Petru Leuca se află în probe la alte formaţii.

În această iarnă, doar trei cluburi din Divizia Naţională nu vor pleca în Turcia. În afară de rîbniţeni, în Moldova se vor pregăti Olimpia şi Speranţa. Restul echipelor din campionat au programat cel puţin un cantonament pe litoralul Mării Mediterane.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑