Ivan Tabanov şi Emil Caras: Fotbalul moldovenesc are nevoie de o schimbare026 decembrie 2012

Până la alegerile preşedintelui Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal mai este timp, însă antrenorii moldoveni din străinatate îşi anunţă deja preferinţele.

Ivan Tabanov şi Emil Caras spun că fotbalul nostru stă pe loc, deaceea e nevoie de o schimbare, iar aceasta ar putea fi adusă de Radu Rebeja. Deocamdată alte persoane nu şi-au anunţat intenţia de a candida. Până la alegerea preşedintelui Federaţiei de Fotbal au ramăs aproape două luni, însa batalia între doi candidaţii - actualul preşedinte Pavel Cebanu şi adjunctul acestuia, Radu Rebeja, a început demult.

Radu Rebeja este vicepreşedinte al FMF din 2009, imediat ce şi-a încheiat cariera de fotbalist. Pavel Cebanu, la rândul său, deţine această funcţie de aproape de 16 ani. Majoratitatea oficialilor cluburilor din campionatul Moldovei au declarat că deocamdată nu au decis cu cine să voteze, întrucât concurenţii încă nu şi-au prezentat programul.

Alegerile sunt planificate pentru luna februarie 2013. Preşedintele FMF este ales pe 4 ani cu majoritatea de voturi ale celor aproximativ 150 de delegaţi la Congres.

protv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑