Zimbru îşi întâlneşte coşmarul din cupă



030 octombrie 2012

În ultimile 6 ediţii, o singură supriză de proporţii a avut loc în faza optimilor de finală, şi anume meciul Cahul-2005 - Zimbru Chişinău care s-a jucat în 2010.

Echipa din sudul Moldovei reuşea un adevărat miracol eliminânu-i pe galben-verzi la loviturile de departajare, după un 1-1 în timpul regulamentar de joc. Golul echipei Cahul fiind marcat de unul dintre golgheterii actuali ai Diviziei Naţionale Eugen Dovbişenco, în prezent la Speranţa. Şi iată că la exact 2 ani şi 3 zile de atunci, sorţii le oferă şansa celor de la Zimbru să se revanşeze cu vârf şi îndesat.

Cel mai probabil aşa şi se va întâmpla. Zimbru este practic obligată să treacă în sferturi, altfel fanii nu îi vor ierta pe Oleg Fistican şi elevii săi. Sezonul trecut Zimbru a eliminat în această fază a competiţii pe Lilcora cu 2-0. Zimbri care vin după înfrângerea cu FC Costuleni nu au altă variantă decât o victorie.

Cahul-2005 este lideră în Divizia B cu 14 puncte obţinute în seria Sud. Cahulenii vor lupta probabil pentru fiecare metru de teren pentru a mai spera la o nouă minune. În acea ediţie de pomină 2010/2011 când FC Cahul-2005 a eliminat Zimbru, fotbaliştii din Sudul Moldovei au fost scoşi din competiţie de Dacia. În prima partidă combatantele au remizat 0-0, după care în retur Dacia a bătut cu 7-0.

Miercuri, 31 octombrie, baza Zimbru ora 14:00

Zimbru - Cahul-2005.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑