Fotbalul pe plajă şi-a desemnat laureaţiiToată vară joacă fotbal, iar la început de iarnă îşi desemnează laureaţii. Asociaţia de Fotbal pe Plajă din Moldova i-a desemnat pe cei mai buni dintre cei buni, în cadrul unei gale în care a fost prezentă toată cremă fotbalului exotic din ţara noastră.

După cum era şi de aşteptat cea mai bună echipă a ultimul ani a luat şi cele mai buni distincţii. Campioana Lexmax a câştigat distincţia de cea mai bună echipă a anului, dar a triumfat la capitolul golgher - Valeriu Băieşu cu 32 de reuşite, şi cel mai bun antrenor - Alexandru Sorochin.

Cel mai bun portar a fost ales Radu Dumitru de la Grătieşti, iar cel mai bun fundaş Dumitru Butuc de la aceaiaşi echipă. Atacantul anului 2012 a fost desemnat Nicolae Cotruţă de la Real Succes, iar cel mai bun jucător al fotbalului de plajă a devenit Ştefan Efros de la Grătieşti în vârstă de 22 de ani.

Fotbaliştii şi antrenorii au spus la unison că aşteptă în 2013 un singur lucru: apariţia unui teren în zona de angrement de la Valea Morilor.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ
Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑