Iurie Bulgăreanu a participat la seminarul asociaţiile de fotbal pe plajă din lume



În perioada 8-10 ianuarie 2013 la sediul FIFA din Zurich, Elveţia, s-a desfăşurat un seminar cu participarea reprezentanţilor tuturor asociaţiilor naţionale de fotbal pe plajă din lume şi a conducerii comitetului FIFA la fotbal pe plajă.

Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de Iurie Bulgăreanu, Secretar General al Asociaţiei de fotbal pe plajă din Republica Moldova.

În cadrul seminarului au fost puse în discuţie mai multe subiecte, printre care cerinţele Comitetului Internaţional Olimpic privind includerea fotbalului pe plajă în familia olimpică în viitorul apropiat, programe de dezvoltare şi strategii de marketing, schimbări la regulamentul de joc, organizarea unei competiţii intercluburi cu participarea campioanelor ţărilor europene, desfăşurarea campionatelor naţionale la toate categoriile de vîrstă, inclusiv senioare, cerinţe către asociaţiile naţionale privind înregistrarea cluburilor şi a jucătorilor.

Tot la acest for au fost aprobate cele 3 divizii valorice pentru Liga Europei (Euro Liga) cu participarea echipelor naţionale. Moldova se află în a doua divizie valorică alături de încă 11 ţări.

fmf.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md
ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑