Shakhtar decide cine merge în primăvara Ligii Campionilor



Deja calificaţi în optimile Ligii Campionilor, Mircea Lucescu şi Alexandru Spiridon vor decide diseară cine mai merge în primăvara Champions League: Juventus sau Chelsea.

Italienii au ajuns la mîna lui Mircea Lucescu. Antrenorul lui Shakhtar, a pregătit 4 echipe în Serie A în anii 90, o poate arunca afară din Ligă pe Juve dacă triumfă la Donetsk, ajutînd-o pe Chelsea, care primeşte vizita lanternei roşii Nordsjaelland.

Il Luce a calificat drept o provocare suspiciunile de blat! Nu va facilita un egal ori victoria trupei luiConte pentru că în ultimul caz cedează şefia grupei. Totuşi, cota oferită de casele de pariuri pentru X a scăzut de la 2,20 la 1,80, faţă de peste 3 normal!

- Chelsea e departe, la Londra, şi nu mă interesează. Nu-mi pasă nici de italieni, deşi sînt legat strîns de această ţară. Intrăm mereu înteren să cîştigăm, dar întîlnim un adversar puternic. Pentru noi e un examen în faţa unui profesor important, un academician ca Juve, cu istoria şi forţa sa. E fantastic că destinele a două mari cluburi depind de noi, spune Lucescu.

Magul Estului, cum i-a zis La Repubblica, l-a ironizat pe tehnicianul torinezilor (suspendat pentru pariuri), care-l atacase pe român:

- Să-şi vadă de echipa lui! Pentru afirmaţia făcută după 1-1 în tur că Juve are joc previzibil. Conte e încă tînăr, trebuie să ştie cînd să răspundă şi cînd nu. Are însă timp 20 de ani să înveţe, a încheiat Mircea Lucescu.

Shakhtar şi Juventus se vor confrunta de la ora 21:45. În cealaltă partidă la Londra, Chelsea primeşte replica celor de la Nordsjaelland.

Echipe

M

P

1

Shakhtar

5

10

2

Juventus

5

9

3

Chelsea

5

7

4

Nordsjaelland

5

1

 

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑