Mircea Lucescu: Nu ne temem, dar ne pregătim să facem față unui arbitraj potrivnic



Mircea Lucescu, antrenorul lui Shakhtar, a comentat pentru Dolce Sport tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor. Shakhtar va da piept cu Borussia Dortmund, campioana Germaniei.

- E un meci dificil, dar totdeauna ne-a convenit jocurile cu echipele germane. Am câştigat în deplasare şi cu Stuttgart şi cu Schalke. E adevărat că Borussia e o echipă foarte bună, dar stilul nostru de joc le poate crea mari probleme. Aşa că încercăm să ne pregătim cât mai bine.

Avem handicapul acesta al întreruperii, depinde şi când vom juca. Nu e vorba să fi preferat pe altcineva. Se vede însă că ultimul rezultat din grupă, cu Juventus, ne-ar fi putut aduce un adversar mai facil. Din momentul în care arbitrii din vest arbitrează tot timpul, atunci suntem trataţi cu mai puţin normal. Dar e normal, de asta am spus că ai nevoie de câteva victorii cu echipe importante pentru a fi luat în seamă.

Nu mă sperie Borussia, mă interesează ca Shakhtar să aibă forţa să joace și să obţină rezulat în pofida unor dificultăţi de interpretare a fazelor de joc. Aceste probleme le-am avut şi la Galatasaray şi la Beşiktaş şi în România. Ne pregătim să facem faţă unei astfel de situaţii, a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑