Borussia laudă pe Shakhtar



Antrenorul echipei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a declarat, după tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, că întâlnirea cu Shakhtar Donetsk va fi una între marile surprize din faza grupelor, informează AFP.

- Sportiv, este o mare provocare. Va fi un meci între marile surprize ale Ligii Campionilor. Shakhtar joacă un fotbal excelent. Nu există o favorită, iar noi trebuie să jucăm perfect pentru a ne califica, a spus Klopp.

Mijlocaşul Kevin Grosskreutz consideră că Shakhtar nu este un adversar facil:

- Vă avertizez, Shakhtar nu este un adversar facil. Sunt foarte buni în defensivă şi au câţiva jucători puternici în atac, iar clima din acea perioadă nu va fi în favoarea noastră. Dacă vom practica acelaşi joc ca în faza grupelor ne putem califica. Cred că nici ei nu sunt prea fericiţi că au căzut cu noi, a concluzionat Grosskreutz.

Formaţia ucraineană Shakhtar, unde moldoveanul Alexandru Spiridon este antrenor secund, va întâlni echipa germană Borussia Dortmund în optimile de finală ale Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, la Nyon.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑