Echipa lui Alexandru Spiridon are meci important în Liga Campionilor



Shakhtar şi Chelsea pornesc de pe picior de egalitate partida de pe Donbass Arena din grupele Ligii Campionilor. Cele două echipe au câte 4 puncte în grupa E a Ligii Campionilor, însă trupa lui Roberto Di Matteo are ca avantaj golaverajul.

Shakhtar Donetsk cu Alexandru Spiridon antrenor secund o întâlneşte pentru prima dată în istoria clubului pe Chelsea, însă tehnicianul Mircea Lucescu s-a mai duelat cu englezii. În urmă cu 9 ani, când o pregătea pe Beşiktaş, a învins-o pe Chelsea pe Stamford Bridge cu 2-0 în UEFA Champions League. În timp ce minerii bifează cea de-a patra întâlnire în 5 ani cu o echipă englezească, campioana Europei este la primul duel cu o formaţie din Ucraina.

Shakhtar a debutat cu dreptul în noul sezon UEFA Champions League, după succesul cu Nordsjaelland (2-0) şi a rupt blestemul meciurilor de pe teren propriu în Europa. În al doilea meci din grupă, echipa lui Il Luce a remizat pe terenul celor de la Juventus (1-1). Chelsea vine cu un moral excelent pe Donbass Arena. A câştigat la pas partida cu Nordsjaelland din UEFA Champions League, scor 4-0 şi a urcat pe primul loc în clasament.

Trupa lui Di Matteo a pierdut doar două din ultimele 11 confruntări în deplasare. Chelsea e pe primul loc în grupa E, în timp ce pe locul doi este Shakhtar cu acelaşi număr de puncte, patru. Cele două sunt urmate de Juventus cu două puncte, iar Nordsjaelland e pe 4 fără nici un punct. Partida Shakhtar Donetsk - Chelsea Londra va începe de la ora 21:45.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑