Spartak a obţinut prima victorie în Liga Campionilor



Seara de marţi a Ligii Campionilor a început cu partida de la Moscova dintre ruşii de la Spartak şi lusitanii de la Benfica. Meciul care s-a jucat pe stadionul Luzhniki s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea lui Spartak.

Spartak a început în forţă partidă şi putea deschide scorul chiar în minutul 1 când lovitura de cap a lui Bilyaletdinov a fost parată de Artur. Totuşi Spartak a deschis scorul în minutul 3. Raphael Carioca l-a executat cu sânge rece pe Artur după o pasă a lui Jurado. Benfica a ameninţat prima oară poarta în minutul 13 când şutul lui Rodrigo a fost scos de Rebrov.

Elevii lui Unai Emeri îşi puteau dubla avantajul în minutul 24. O combinaţie între Zhano Ananidze şi Ari a fost finalizată de ultimul cu un şut în bara transversală. Lusitanii au răspuns prin şutul lui Matic din minutul 30, care a fost respins de Rebrov. Semnalul de alarmă nu a fost unul fals. Benfica a egalat prin Lima cu o lovitură de cap în minutul 33.

Spartak a avut câteva ocazii bune în final de prima repriză, Mai întâi Dmitriy Kombarov a reluat periculos după un corner, după care lovitura de cap a lui Pareja a fost scoasă greu de Artur. Portughezii şi-au făcut singuri viaţa grea după ce Jardel şi-a trimis mingea în propria poartă după o centrare a lui Jardel. Primul mitam s-a încheiat cu victoria vicecampioanei Rusiei scor 2-1.

Repriza secundă a fost începută prudent de ambele combatante. Prima ocazie mai periculoasă la cele două porţi a venit prin şutul lui Kombarov în minutul 61. Peste alte două minute Makeev a tras periculos pe lângă poarta lui Artur. Portughezii au replicat la ocazia lui Lima, a cărui şut a fost respins de Rebrov. Portughezii au luat cu asalt poarta ruşilor care se apărau eroic. Spartak a rezistat şi a obţinut primele 3 puncte în această ediţie de Ligă.

În cealaltă partidă a grupei se vor duela Barcelona va juca pe Camp Nou cu Celtic.

foto-uefa.com.

Spartak - Benfica 2-1 (2-1)

Goluri: Carioca, 3 - 1-0, Lima, 33 - 1-1, Jardel (autogol), 43 - 2-1,

Spartak: Rebrov, Makeev, Pareja, Suchy, D.Kombarov, Carioca, Kallstrom (Bryzgalov, 79), Bilyaletdinov (Welliton, 73), Ananidze (K.Kombarov 58), Jurado, Ari

Benfica: Artur, Maxi Pereira, Garay, Jardel, Melgarejo, Perez, Matic (Ola Jhon, 89), Salvio, Lima, Rodrigo (Cardozo, 65), Bruno Cesar (Gaitan, 65).

Clasamentul grupei G

1. Barcelona  6

2. Celtic         4

3. Spartak      3

4. Benfica      1

În această seară se mai dispută întâlnirile Shakhtar - Chelsea, Nordsjaelland - Juventus, Galatasaray - CFR, Manchester United - Braga, Lille - Bayern Munchen, Barcelona - Celtic, BATE - Valencia.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑