Sevada Arzumanyan este optimist



La fel ca şi Milan Milanovic, tehnicianul lui Ulisses Sevada Arzumanyan evită să spună cine este favorită în disputa din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

- În fiecare partidă se joacă 11 contra 11. Câştigă echiăpă care munceşte mai mult pe terenul de joc, şi care se dăruie mai mult. Ştiu că Sheriff că este o echipă puternică, a declarat Sevada Arzumanyan .

Antrenorul lui Ulisses a vorbit şi ce se va întâmpla în cazul în care Ulisses va fi eliminată din Liga Campionilor de campioana Moldovei:

- Avem o echiăpă tânără care joacă pentru a treia oară în cupele europene. Dacă atunci când am debutat se spune că nu avem experienţă, acum nu se poate spune despre aşa ceva, a vorbit Arzumanyan.

În final Sevada Arzumanyan a vorbit şi despre faptul că Ulisses nu va putea fi ajutată de portarul Gevorg Kasparov:

- Sheriff a avut noroc în acest caz. Glumesc (râde). Acest lucru nu mai contează. Este păcat că Gevorg Kasparov s-a accidentat stupid, a încheiat Sevada Arzumanyan.

Partida Ulisses - Sheriff se va disputa în aceasta seară de la ora 18:00 pe stadionul Republican din Yerevan. Returul se va disputa peste o săptămână la Tiraspol.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑