Dacia-2-Buiucani a debutat cu înfrângere în noul sezon al Diviziei A



Dacia-2-Buiucani a debutat cu stângul în noua ediţia a sezonului din Divizia A.

Elevii lui Igor Negrescu au fost întrecuţi cu 3-0 de Veris Drăgăneşti, într-o partida care s-a jucat la CSCT Buiucani. Cu o formaţie experimentată din care au făcut parte Viorel Frunză, Iurie Romaniuc, Sergiu Diaconu sau Mihai Cabac, Veris a deschis scorul în minutul 4. Fostul jucător al Sheriff-ului, Iurie Romaniuc a marcat după o fază în care jucătorii Daciei-2-Buiucani nu au reuşit să respingă mingea dincolo de suprafaţa careului.

Prima ocazie mai periculoasă a Daciei-2-Buiucani i-a aparţinut lui Cristian Gontea care nu l-a putut învinge pe Diaconu în minutul 13. Minutul 31 putea aduce egalarea pe tabela de marcaj. După un corner executat de Eugen Cociuc, stoperul Alexandru Costin s-a înălţat, însă lovitura sa de cap a trecut peste poarta formaţiei din Drăgăneşti. Veris putea face 2-0 în minutul 32, însă golul lui Viorel Frunză a fost anulat pe motiv de offside.

Totuşi peste 4 minute elevii lui Alexandru Tracalov au majorat diferenţa. Viorel Frunză i-a recentrat perfect aceluiaşi Romaniuc care l-a învins din câţiva metri pe Dorin Railean. Romaniuc putea reuşi un hattrick până la pauză, însă de data asta Railean a prins balonul.

Partea a doua a început tot cu Veris în atac. Frunză şi Maxim Boghiu au pus în pericol poarta dacilor mici. Intrat la pauză Nicolae Nemerenco putea reduce din handicap, însă lovitura sa de cap a trecut pe lângă buturile lui Sergiu Diaconu. Pănă la final Dacia-2-Buiucani a mai contat prin ocaziile lui Cociuc şi Sercrier, însă din păcate pentru ei, tinerii fotbalişti pregătiţi de Igor Negrescu nu au izbutit golul de onoare.

Când de părea că meciul se va încheia cu un avantaj de două goluri, nou-intratul Igor Lisa a inscris al treilea gol în poarta lui Dorin Railean în minutul 90+4. Scor final 3-0 pentru Veris care acumulează primele 3 puncte în noul sezon. Următoarea partidă Dacia-2-Buiucani o va susţine pe 10 august contra celor de la Intersport-Aroma, în timp ce Veris va primi replica Olimpiei-2.

Dacia-2-Buiucani - Veris 0-3 (0-2)

Goluri: Romaniuc, 4 - 0-1, Romaniuc, 36 - 0-2, Lisa, 90+4 - 0-3

Dacia-2-Buiucani: Railean, Jardan, Roşca, Costin (Nemerenco, 46), Roman Muntean (Matsiev, 89), Cociuc, Modîrcă, Radu Muntean, Apostol, Gontea (Jancov, 70), Postoroncă (Secrier, 46)

Veris: Diaconu, Popuşoi, Cojocari, Cabac, Popov, Şuparschi (Seul, 71), Cîrlan, Romaniuc (Molinceanu, 90+4), Matei (Maximov, 58, Lisa, 90) Boghiu, Frunză.

Arbitru - Sergiu Derenov

Asistenţi - Andrei Semeniuc, Denis Oală

Al 4-lea oficial - Vladislav Ivancenco (toţi Bălţi)

4 august. CSCT Buiucani. Aproximativ 200 de spectatori.

În alte partide s-au înregistrat următoarele rezultate:

Intersport-Aroma - Dinamo-Auto 0-1

Olimpia-2 - Real-Succes 6-1

Zimbru-2 - Maiak 8-0

FC Edineţ - Locomotiva 0-2

Sfîntul Gheorghe - Saxan 0-1.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑