Dacia a trecut fanstastic de Elfsborg



Dacia Chişinău a obţinut o victorie fantastică în prima partidă din cadrul turului secund al Ligii Europei.

Lupii galbeni au dispus acasă de formaţia suedeză Elfsborg cu 1-0 după un gol marcat în minutul 31 de Maxim Mihaliov din lovitură liberă. Scandinavii au venit cu un singur gând la Chişinău - victoria. Prima lor ocazie a venit în minutul 12. Holt a tras pe lângă poarta lui Eugen Matiughin dintr-o poziţie ideală. Răspunsul Daciei a venit peste 8 minute. Milos Krkotic şi Osman Sow l-au încercat pe Ellegaard cu şututi de la distanţă.

Minutul 24 a adus şi prima fază controversată a întâlnirii. Osman Sow a centrat, iar lupii galbeni au cerut henţ la intervenţia unui fundaş. Au urmat proteste ale lui Igor Dobrovolskiy, însă fără rezultate. Momentul culminant al meciului a venit în minutul 31. Osman Sow a obţinut o lovitură liberă de la 25 de metri, care a fost transformată în gol de Maxim Mihaliov.

A urmat un joc echilibrat, care a convenit de minune Daciei. Prima repriză s-a încheiat cu avantaj minin pentru echipa noastră. Partea a doua a început cu două ocazii ale lui Andres Svensson. Vedeta lui Elfsborg l-a încercat cu şuturi de la distanţă pe Matiughin. Minutele 54 şi 55 au adius deja două ocazii pentru Dacia prin acelaşi Mihaliov şi Adama Guira.

Cea mai mare ocazia a scandinavilor a fost în minutul 72. Niklas Hult putea aduce egalarea însă a şutat pe lângă poartă. S-a terminat 1-0 pentru Dacia care ia o opţiune serioasă de calificare în turul 3 preliminar al Ligii Europei.

Dacia - Elfsborg 1-0 (1-0)

Gol: Mihaliov, 31 - 1-0

Dacia: Matiughin, Dimovski, Ilescu, Lucas, Mamah, Guira, Cojocari, Josan (Stjepanovic, 61), Mihaliov, Krkotic, Sow (Andrade, 90+1)

Elfsborg: Ellegaard, Jorgensen, Jonsson, Larsson, Svensson, Nilsson, Hiljemark, Klarstrom, (Claesson Elm, 76) Hult, Ishizaki.

Returul este programat pentru 26 iulie pe Boras Stadium.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑