Milsami mai bună ca Aktobe



Seara magică a echipelor moldoveneşti în Liga Europei a început la Orhei.

Milsami a trecut cu 4-2 de Aktobe după un meci halucinant în care elevii lui Sergiu Cleşceno au fost conduşi încă din debutul partidei. Kazahii au început în forţă partida şi au deschis scorul în minutul 5. Timur Kapadze a adus echipa lui Vladimir Mukhanov în avantaj.

Până la pauză câştigătoarea Cupei şi Supercupei Moldovei a întors miraculos partidă. Mai întîi Gheorghe Boghiu a egalat în minutul 16, după care Rafael Wellington a adus pe Milasmi în avantaj în minutul 33. Boghiu a făcut 3-1 în minutul 51, după care Samat Smakov peste 5 minute a redus din diferenţă. Scorul final a fost stabilit de Cornel Gheţi în minutul 87.

La oaspeţi internaţionalul moldovean Serghei Covalciuc a fost integralist. Astfel, Milsami obţine prima victorie din istorie în cupele europene, şi aşteaptă cu încredere returul.

Milsami - Aktobe 4-2 (2-1 )

Goluri: Kapadze, 8 - 0-1, Boghiu, 16 - 1-1, Wellington, 33 - 2-1, Boghiu, 51 - 3-1, Smakov, 56 - 3-2, Gheţi, 87 - 4-2

Milsami: Negai, Rassulov, Wellington, Sosnovschi, Simao, Gîrlă, Casabella, Stoleru (Nurudeen, 59), Boghiu, Guillherne, Elias (Gheţi, 68)

Aktobe: Sideknikov, Badlo, Kenzhisariev, Smakov, Logvinenko (Primus, 46) Bajer, Khayrulin, Covalciuc, Bikmaev, Kapadze, Geynrikh.

Returul este programat pentru 26 iulie în Kazakhstan.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑