Sergiu Cleşcenco rămâne cu picioarele pe pământ



Antrenorul principal al formaţiei Milsami Orhei Sergiu Cleşceno a mulţumit elevilor săi pentru victoria din meciul cu Aktobe scor 4-2 din Kazakhstan în turul secund al Ligii Europei.

- Le mulţumesc elevilor mei pentru această victorie. Pentru mine ca antrenor, şi pentru unii jucători a fost prima partidă pe arena internaţională. Am profitat de greşelile adversarului. Am văzut mai multe meciuri cu ei şi ştiu de ce sunt în stare, a declarat Cleşcenco.

Victoria însă îl menţine cu picioarele pe pământ pe Sergiu Cleşcenco care spune că calificarea se va juca în Kazakhstan:

- Şansele de calificare rămân în continuare egale. Orice se poate întâmpla în meciul retur. Trebuie să rămânem concentraţi, a accentuat tehnicianul moldovean.

În final Sergiu Cleşceno nu a dorit să evidenţieze nici un jucător, în ciuda faptului că Gheorghe Boghiu a reuşit o dublă:

- Pentru mine toţi jucătorii sunt la fel de importanţi. La fel nu am nici un jucător care este eroul partidei. Poate Gheorghe Boghiu care a reuşit o dublă, şi a egalat scorul, a încheiat Sergiu Cleşcenco.

Returul dintre Aktobe şi Milsami se va disputa pe 26 iulie în Kazakhstan.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑