Lupta pentru titlu în Divizia Naţională continuă



Lupta pentru titlu în Divizia Naţională rămâne deschisă oricărui rezultat.

Marele rivale Sheriff şi Dacia au încheiat aseară nedecis pentru a treia oară în acest sezon, scor 0-0. Tiraspolenii au avut cea mai mare ocazie, când Samardzic a nimerit transversala. Dacia putea da lovitură prin Ghenadie Orbu, însă acesta a tras în blocajul lui Stoyanov. După această remiză, Sheriff şi-a menţinut avansul de două puncte faţă de Dacia, cu 9 etape înainte de final. 

Fostul jucător al lui Real Madrid Raphael Wellington a adus trei puncte pentru Milsami în duelul cu Rapid. Fundaşul spaniol a fost decisiv pentru echipa sa în minutul 65 când a înscris golul victoriei. Milsami a câştigat cu 1-0 şi continuă lupta pentru un loc în Liga Europei, în timp militarii au suferit prima înfrângere cu Ionel Ganea pe bancă.

O altă echipă care speră să ajungă în cupele europene este Iskra-Stal. Câştigătoarea Cupei Moldovei a învins în deplasare una din codaşele clasamantului Sfîntul Gheorghe cu 1-0. Cel mai experimentat jucător al oţelarilor Vladimyr Kilikevych a adus victoria în minutul 47.

În celelalte partide ale etapei a 24-a, Zimbru şi-a consolidat locul trei după succesul 2-1 cu Academia. Galben-verzii au revenit, după ce au fost conduşi cu 1-0. Catan din penalty şi Sidorenco au adus trei puncte pentru formaţia din strada Butucului. Nistru şi Olimpia au remizat 1-1. Sergiu Epureanu a marcat pentru trupa lui Lilian Popescu, golul egalării venind din partea lui Vadim Clipca pe finalul partidei. Într-un alt meci FC Tiraspol a câştigat în deplasare pe FC Costuleni cu 2-1.

Următoarea etapă a Diviziei Naţionale este programată vineri, 6 aprilie când va avea loc derby-ul de tradiţie - Zimbru - Sheriff.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑