Momentul adevărului. Olimpia vs Dacia



Momentul adevărului pentru ambele echipe. Un duel al orgoliilor care ne va arătă cine este mai tare la moment.

După cum era şi de aşteptat, Dacia a câştigat categoric în faţa celor de la Locomotiva pe terenul artificial din Bălţi. Lupii galbeni au bătut cu 5-1, folosind mai mulţi jucători de rezervă. Astfel, Dacia şi-a odihnit o parte din titulari în vederea meciului de duminică contra Olimpiei. Fără a jigni fotbaliştii de la Locomotiva, vicecampioana a avut o repetiţie reuşită în vederea întâlnirii din cadrul etapei a 15-a din Divizia Naţională.

Din păcatepentru ea Olimpia nu îşi permite o rotare a jucătorilor. Bălţenii nu au o bancă de rezerve atât de lungă precum a lupilor galbeni, iar în meciul de cupă Olimpia a fost obligată să joace 90 de minute plus lovituri de la 11 metri. Adversara Olimpiei a fost una redutabilă, care în final s-a calificat în 1/4 Cupei Moldovei.

Olimpia a avut şi o zi în minus faţă de Dacia. Bălţenii au jucat miercuri contra lui Veris, în timp ce Dacia a jucat marţi cu Locomotiva. Rămâne să vedem cum va reuşi Albert Solomonov să-şi aducă elevii într-o condiţie fizică care să le permită olimpicilor să dea o replică pe măsură trupei lui Igor Dobrovolskiy.

În ciuda faptului că Olimpia a fost eliminată din Cupa Moldovei, în sînul echipei nu este o atmosferă de cimitir. Jucătorii nu au făcut o tragedie, şi speră într-o revanşă în faţa propriilor fani.Campionatul şi Cupa Moldovei sunt două competiţii total diferite. Olimpia a reuşit o serie de 3 victorii consecutive, ceea ce nu este o simplă întâmplare.

Duminică, 4 noiembrie, Bălţi terenul sintetic Olimpia ora 14:00

Olimpia - Dacia

Echipele probabile:

Olimpia: Cristofovici, Ogada, Gusacov, Hovanschi, Kochmazov, Okada, Camara, Adaramola, Pogreban, Kuba, Shevel

Dacia: Matiughin, Posmac, Ilescu, Popovici, Mamah, Cojocari, Grosu, Guira, Josan, Krkotic, Cairo Andrade.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑