În 20 de etape din Divizia Naţională s-au marcat 298 de goluriÎn primele 20 de etape din Divizia Naţională s-au marcat nu mai puţin de 298 de goluri.

În total 120 de fotbalişti diferiţi au reuşit să marcheze cel putin câte un gol. Gheorghe Boghiu de la Milsami Orhei a marcat 13 goluri fiind lider în clasamentul golgheterilor. El este urmat de Radu Gînsari ( foto) cu 12 reusite la activ şi alti trei fotbalişti care au marcat câte 9 goluri - Ghenadie Orbu (Dacia, Volodymyr Kilikevich (Iskra-Stal) şi Alexandru Paşcenco (Sheriff).

22 de fotbalisti diferiţi au reusit să realizeze cel putin o dublă. Din aceştia 22 cei mai prolifici: Kilikevich (3 duble), Gînsari, Boghiu si Sackey câte 2 duble. Dar totuşi studentul Gînsari a reusit pokerul marcând 4 goluri în poarta Rapidului (Academia - Rapid 5-0) astfel reuşind într-un singur meci să marcheze o treime din golurile sale per ansamblu.

Titlul de cel mai bun marcator de la punctul cu var îi revine studentului Iurie Livandovschi. Acesta a marcat 5 goluri din lovitură de la 11 metri. Câte trei penalty-uri au marcat Radu Gînsari, Volodimyr Kilikevich, Miral Samardzic şi Levan Korgalidze.

divizianaţională.com.

Источник – MOLDOVA.sports.md
ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑