Avancronica meciului Dacia - Nistru



Una din liderele Diviziei Naţionale - Dacia găzduieşte una din codaşele clasamentului - Nistru, în primele două partidele ale Diviziei Naţionale.

Vicecampionii lui Igor Dobrovolskiy pornesc ca favoriţi cerţi în meciul găzduit de Clubul Sportiv pentru Copii şi Tineret Buiucani. Dacia este practic obligată să câştige toate cele 3 puncte, dacă doreşte să continue lupta pentru titlu cu Sheriff. În cazul unui succes Dacia va face 35 de puncte şi va pune presiune pe Sheriff, care sâmbătă joacă acasă cu Zimbru.

Nistru este o echipă imprevizibilă după cum a spus şi fundaşul Daciei Veaceslav Posmac. Otăcenii au învins în această ediţie de campionat pe Milsami cu 2-1, a remizat 0-0 cu FC Tiraspol şi a cedat cu 1-2 în faţa Sheriff-ului.

Combatantele sunt despărţite de 24 de puncte, însă pe teren nu întodeauna contează statistica. Dacia şi Nistru s-au întîlnit de 36 de ori în Divizia Naţională din 2002 până în prezent: lupii galbeni au câştigat 16 partide, 9 dispute s-au încheiat la egalitate, otăcenii împinîndu-se în 11 dispute. Golaverajul este favotabil Daciei 54-43.

Dacia şi Nistru au oferit şi câteva date statistice interesante. Prima partidă a Daciei în Divizia Naţională a însemnat o victorie contra celor de la Nistru. Lupii galbeni au administrat Nistrului una dintre cele mai categorice înfrângeri pe teren propriu 0-6 în octombrie 2009. Dacii au câştigat ultimele 5 partide din campionat, iar ultima oară Nistru a furat puncte în martie 2011 - 1-1.

Vineri, 9 noiembrie, CSCT Buiucani ora 14:00

Dacia - Nistru

Echipele probabile:

Dacia: Matiughin, Lapushenko, Ilescu, Posmac, Mamah, Grosu, Guira, Stjepanovic, Josan, Orbu, Cairo Andrade

Nistru: Tabancea, Burghiu, Arabadji, Cucerenco, Călin, Soppo, Carandaşov, Truhanov, Lavrinovici, Cemîrtan, Lichioiu.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑