Milsami şi Iskra-Stal promit spectacol



După un meci foarte spectaculos în tur, când Milsami a revenit incredibil pe final şi a scos o remiză, 3-3, orheienii se pregătesc acum pentru vizita oţelarilor de la Iskra-Stal Rîbniţa.

Ambele echipe au nevoie de puncte, iar jocul se anunţă mai echilibrat ca oricând. Milsami, după reinstalarea la cârma formaţiei a românului Ştefan Stoica, are o altă faţă. Echipa joacă mai bine, mai precis, iar spaţiile în defensivă sunt închise cu eficienţă. Rîbniţenii sunt şi ei o trupă compactă, cu sclipiri în avanposturi. Iskra-Stal este o formaţie capabilă să încurce pe oricine. Este însă inconstantă, putând, la fel de bine, pierde în faţa oricui.

Cam în aceleaşi coordonate lipsite de monotonie se încadrează şi Milsami. Cele două sunt spaima pariorilor, aşa că deznodământul unui astfel de meci e greu de prevăzut, singurul nostru sfat fiind să ocoliţi acest meci pe buletinele de pariuri.Milsami e pe 7, cu 21 de puncte, în timp ce Iskra-Stal stă la pândă, pe locul 9, la trei lungimi în spatele gazdelor d emâine.

Partida va avea loc pe stadionul din Orhei, cu începere de la orele 14:00.

Echipe probabile:

Milsami: Negai, Simao, Wellington, Sosnovschi, Rassulov, Gheţi, Gîrlă, Furdui, De Paula, Stoleru, Boghiu

Iskra-Stal: Juric, Bashlay, Potîrniche, Novicov, Casian, Tomaşcov, Gorodeţchi, Buza, V.Andronic, Shugladze, M.Antoniuc.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑