Derby-ul rundei sau Dacia vs Milsami



Pe 28 noiembrie va avea loc ultimul meci de acasă al Daciei în Divizia Naţională în 2012, în care discipolii lui Igor Dobrovolskiy vor primi pe propriul teren orheenii de la Milsami.

Din cele 10 meciuri directe jucate până acum, 7 s-au terminat cu victoria dacilor, iar trei au avut drept rezultat remiza. Golaverajul este de 16-4. Pe propriul teren galben-albaştrii au obţinut 4 victorii, iar un meci s-a terminat la egal. Echipa din capitală a marcat 8 goluri şi a încasat 2.

În primul meci jucat între cele două echipe, dacii au umilit vulturii cu 1-5. În acel meci s-a făcut remarcat printr-un hattrick Erik Sackey, iar Alexandru Onică şi Ghenadie Orbu şi-au trecut la activ câte un gol din penalty. Pentru orheeni a marcat Alexandru Maximov.

Arbitrii au dictat de trei ori penalty şi de fiecare dată în porţile celor de la Milsami. De la punctul cu var au marcat Ghenadie Orbu, Alexandru Onică şi Maxim Mihaliov.

Meciul din prima rundă a acestui sezon, care a avut loc pe stadionul din Orhei, s-a terminat cu 0-0. E de remarcat că remizele au fost înregistrate de 3 ori şi de fiecare dată s-au terminat cu scorul de 0:0.

Miercuri, 28 noiembrie, CSCT Buiucani ora 13:00

Echipele probabile:

Dacia: Matiughin, Popovici, Ilescu, Lucas, Mamah, Cojocari, Guira, Krkotic, Josan, Orbu, Cairo

Milsami: Negai, Soporan, Wellington, Naziri, Gheţi, Casabella, Furdui, Fereira, De Paula, Stoleru, Boghiu.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑