Iskra-Stal a învins Olimpia



Iskra-Stal Rîbniţa a câştigat cu 1-0 duelul cu Olimpia Bălţi din cadrul etapei a 8-a din Divizia Naţională. Singurul gol al meciului a fost marcat din penalty de Kilikevych în minutul 20.

Partida care s-a disputat la Vadul lui Vodă a început cu un joc pragmatic de ambele părţi. Ambele combatante au preferet să nu rişte din primele minute preferând un joc de aşteptare. Prima fază mai periculosă a adus şi primul gol. Kilikevych a fost lansat, a ieşit unu la unu cu Andrei Colibaba care l-a faultat pe atacantul ucrainean. Gheorghe Malinovschi a arătat la punctul cu var, iar Kilikevych ajutat şi de bară a deschis scorul.

Olimpia s-a aruncat imediat în atac, iar Yuri Shevel şi-a încercat norocul cu o lovitură de cap în minutul 23. Până la pauză Olimpia a contat prin şuturile de la distanţă ale lui Ogada şi Arbănaş, iar rîbniţenii au replicat prin Maxim Antoniuc şi Andrei Verbeţchi. Partea a doua a meciului a debutat cu cea mai mare ratare a meciului. Vladimir Kilikevyh a driblat până şi portarul Colibaba, însă a tras pe lângă.

Elevii lui Nicolae Bunea care îşi ispăşeşte perioada de suspendare au şi ei două ocazii mari de a restabili egalitatea. Mai întâi Shevel după care japonezul Okada au trimis balonul în bara transversală. Ultima ocazie i-a aparţinut la fel lui Shevel, însă fără rezultate. Iskra-Stal obţine a doua victorie a sezonului, iar Olimpia a pierdut al patrulea meci în Divizia Naţională.

Iskra-Stal - Olimpia 1-0 (1-0)

Gol: Kilikevych, 20 (pen) - 1-0

Iskra-Stal: A.Cebotari, Costandachi, Novicov, Verbeţchi, Porfireanu, Shugladze (Bashlay, 85), V.Andronic (Leucă, 66), Kilikevych, Nicologlo (Casian, 77), M.Cebotari, M.Antoniuc (Bezimov, 60)

Olimpia: Colibaba, Ogada, Gusacov, Hovanschi, Kochmazov, Pogreban (Guţu, 82), Arbănaş (Okada, 66), Adaramola, Kamara (Kozlov, 46), Kuba (Iusaku, 66), Shevel.

Milsami - Dacia 0-0

Milsami: Negai, Wellington, Simao, Gârlă, Furdui, Boghiu, Nurudeen (Rassulov, 25), Stadiiciuc, Ferreira (Traore, 70), Garcia, Stoleru (Gheţi, 87)

Dacia: Matiughin, Ilescu, De Lima, Guira (Andrade, 85), Orbu, Josan, Cojocari, Krkotic (Stepanovici, 68), Pavlov, Mamah, Dimovski (Nemerenco, 80).

Academia - FC Tiraspol 1-0 (0-0)

Gol: Demerji, 66 - 1-0

Zimbru - Rapid 1-0 (0-0)

Gol: Sackey, 74 - 1-0

Meciul Sheriff - Nistru se va juca mîine, 2 septembrie de la ora 18:00.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑