Olimpia s-a impus pe terenul Academiei



Olimpia Bălţi a obţinut a treia victorie din acest sezon a Diviziei Naţionale.

Elevii lui Nicolae Bunea au trecut cu 2-1 de Academia. Adjibola şi Kozlov au marcat pentru bălţeni, în timp ce reuşita gazdelor i-a aparţinut lui Igor Andronic. Meciul a început foarte bine pentru Olimpia care a marcat prin Babatunde Adjibola chiar în minutul 7. Atacantul african l-a învins pe Andrei Stînca după un duel unu la unu.

Gazdele au egalat peste în minutul 35. Radu Gînsari l-a lansat excelent pe Igor Andronic care cu un lob suberb peste Leonid Groza a restabilit egalitatea. Gazdele puteau prelua conducerea pe tabela de marcaj la mijlocul reprizei a doua. Radu Gînsari a primit un balon excelent, dar din câţiva metri a tras pe lângă poartă.

Scorul final a fost stabilit de Artem Kozlov din penalty în minutul 77. Ucraineanul a marcat din a doua încercare, după ce arbitrul Alexandru Tean a cerut repetarea fazei.

Academia - Olimpia 1-2 (1-1)

Goluri: Adjibola, 7 - 0-1, I.Andronic, 35 - 1-1, Kozlov, (pen) 77 - 1-2

Academia: Stînca, Berbinschi, Caraulan, Mardari, Potlog, Vremea (Ojog, 84), Livandovschi, Erhan, Gînsari, Demerji (Avram, 70), I.Andronic

Olimpia: Groza, Ogada, Gusacov, Hovaschi, Daurov, Kamara (Okada, 53), Kuba (Isaku, 57), Pogreban, Arbănaş (Kozlov, 64), Adaramola, Adjibola, Bogatyrev, 88)

FC Costuleni - Nistru 1-1 (1-1)

Goluri: Burghiu, 6 - 0-1, Gonţa, 12 - 1-1.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑