Statistica duelurilor Dacia - Rapid



Sâmbătă, 27 octombrie, Dacia Chişinu va juca în meciul din etapa a 14-a a Diviziei Naţionale contra celor de la Rapid Ghidighici.

Acesta va fi al 17-lea meci dintre cele două echipe în campionatul Moldovei. Echipa noastră a avut 12 victorii, 3 meciuri s-au terminat la egalitate şi o victorie a fost serbată de oponenţii noştri. Fotbaliştii Daciei au marcat 29 de goluri, iar cei de la Ghidighici - 7.

Pe 3 septembrie 2007 pe arena principală a CS Zimbru a avut loc prima partidă dintre cele două echipe, terminată cu victoria Daciei cu scor minim - 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de fundaşul Nicolae Mincev. Apropo, golul în poarta Rapidului a fost primul şi unicul pentru Mincev în componenţa Daciei. Lupii galbeni au jucat 7 meciuri pe teren propriu. Gazdele au învins de 6 ori, iar unul dintre meciuri s-a terminat cu remiză. Fotbaliştii noştri au marcat 16 goluri şi au încasat 3.

Pe 16 august 2009 Eric Sackey a format un pocker în meciul contra rapidului, iar partida s-a terminat cu victoria Daciei cu scorul de 4-0. Nici unul dintre fotbalişti nu a reuşit un hat-trick, însă duble au fost marcate de două ori - din partea Rapidului a făcut-o Maxim Franţuz, iar din partea Daciei - Andrei Martin.

Cât priveşte penalty-urile, norocul le-a surâs mai mult dacilor, care au şutat de două ori de la punctul cu var şi de ambele ori au marcat. Rapidiştii au realizat un singur penalty. A fost înregistrat şi un autogol în timpul confruntărilor dintre cele două echipe. Autor al acestuia a fost Eduard Valuţă - lovitura sa imparabilă a adus Daciei victoria în sezonul 2010/2011.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑